21 лютого 2024 року відбулася презентація ЧДТУ на базі Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості

На базі Черкаської філії Черкаського обласного центру зайнятості відбувся семінар – презентація Черкаського державного технологічного університету. На зустрічі були присутні завідувач кафедри обліку, аналізу і оподаткування Гавриленко Валентина Олександрівна та доцент кафедри Бразілій Наталія Миколаївна.

Вони представили присутнім на семінарі програму підвищення кваліфікації «Інформаційні технології в бухгалтерському обліку». Вона була розроблена кафедрою обліку, аналізу і оподаткування ЧДТУ за ініціативою Черкаського обласного центру зайнятості та Черкаської філії Черкаського ОЦЗ. Програма розрахована на фахівців з вищою освітою, які володіють знаннями з ведення бухгалтерського обліку та бажають підвищити свій рівень знань щодо автоматизації обліку. Після закінчення курсів слухачі отримають навички ведення обліку в автоматизованих програмах BAS Бухгалтерія, BAS Управління торгівлею, “M.E.Doc”, FREEZVIT. Ці програми на сьогодні є професійним інструментом бухгалтера для ведення бухгалтерського та податкового обліку, підготовки та реєстрації податкових документів, а також підготовки та здачі обов’язкової регламентованої звітності з розширеними можливостями обліку, що забезпечує максимальну автоматизацію документообігу та звітності та можливість швидкого аналізу фінансової діяльності підприємства.

Спеціальність “Облік і оподаткування” відкриває безліч можливостей для успішної кар’єри у сфері бухгалтерського обліку та фінансів, вимагає високої кваліфікації та професіоналізму. Володіючи знаннями автоматизації обліку ви отримаєте можливість:

1. Розвивати навички фінансового обліку та аналізу, які є ключовими для успішної кар’єри у фінансовому секторі.

2. Отримувати практичний досвід роботи з реальними фінансовими даними та програмами обліку.

3. Стати експертом у галузі оподаткування, розуміючи складне податкове законодавство та вміючи ефективно оптимізувати податкові платежі.

4. Мати можливості для кар’єрного зростання та розвитку своїх фахових здібностей.

Щиро дякуємо фахівцям Черкаської філії Черкаського ОЦЗ і, зокрема, її директору, Щербак Оксані Миколаївні за організацію заходу і про основне працевлаштування слухачів до роботодавців після проходження якісного навчання!