Дні студентської науки ЧДТУ 2022

19 квітня 2022 р. кафедрою обліку, аналізу і оподаткування, за участі викладачів та студентів спеціальності «Облік і оподаткування» всіх курсів, в онлайн форматі було проведено студентську конференцію «Дні студентської науки ЧДТУ 2022».

Учасники конференції виступили з науковими доповідями, які були присвячені актуальним питанням удосконалення обліку, аналізу, аудиту і оподаткування в сучасних умовах. Усім доповідям притаманна наукова обґрунтованість викладеної інформації, дослідницький характер. Представлені роботи свідчать про активну участь студентів у проведенні наукових досліджень. Висловлені в доповідях пропозиції мають практичне та теоретичне значення. Виступи викликали зацікавленість та жваве  обговорення.

За підсумками конференції визначено переможців: 

1 місце

Доценко Т. Тема доповіді: «Особливості формування та обліку резерву сумнівних боргів». Науковий керівник доц. Бразілій Н.М.

2 місце

Барвінок А. Тема доповіді: «Формування витрат операційної діяльності та відображення їх в фінансовій звітності підприємства». Науковий керівник доц. Бразілій Н.М.

Конюшенко І. Тема доповіді: «Використання технології блокчейн в бухгалтерському обліку та аудиті». Науковий керівник проф. Чиж В.І.

3 місце 

Романчук Д. С. Тема доповіді: «Особливості формування фінансової звітності підприємств». Науковий керівник доц. Пасенко В. В.

Пересунько С. Тема доповіді: «Сучасний стан та перспективи розвитку бухгалтерського обліку в Україні». Науковий керівник  доц. Пастернак Я.П.

Вітаємо переможців!  Дякуємо учасникам!

 

1
2