Науковий пікнік ЧДТУ в Черкаській загальноосвітній школі №8

20.03.2024р. кафедра Обліку, аналізу і оподаткування Факультету Економіки та управління ЧДТУ брала участь в проведенні Наукового пікніку ЧДТУ в Черкаській загальноосвітній школі №8.

Заходи з профорієнтаційної роботи було проведено серед учнів 10-11 класів школи.

З учнями було проведено бесіди щодо необхідності та важливості подальшого навчання, зокрема, отримання вищої освіти. Обговорювалися особливості вступної кампанії наступного року та визначені шляхи співпраці для інформування та залучення майбутніх абітурієнтів до вступу на спеціальність 071 «Облік і оподаткування» факультету Економіки та управління ЧДТУ.

Найбільше зацікавило юнаків та дівчат можливості навчання за державним замовленням, порядок проходження виробничої практики і подальше працевлаштування, наявність умов для творчого розвитку, студентське самоврядування та його роль у житті університету.

Було проведено анкетування серед учнів щодо бажаної майбутньої спеціальності, роздані буклети про факультет, спеціальність 071 «Облік і оподаткування», інформацію про правила прийому в університет в рамках вступної кампанії 2024р.